

Sambata seara, Netflix & Chill, mancare chinezeasca, rasfat suprem. Cinci condimente care ne aduc in bucatarie celebrul mix chinezesc Five Spices. Trage niste piept de pui la tigaie, arunca niste Five Spices peste el, fierbe si niste orez si esti pregatit pentru un maraton de seriale. Salt free!
Ingrediente: fenicul, anason, piper negru, cuisoare, scortisoara.
Chinezii pretuiesc gastronomia si sunt cunoscuti pentru entuziasmul cu care gatesc si consuma orice este comestibil. De aceea au creeat acest condiment unic, numit five spices, pentru a imbina in mod perfect aromele si gusturile multitudinii de preparate din bucataria chinezeasca. Acest condiment chinezesc creeaza senzatie la orice masa si poate deveni secretul cel mai bine pazit al unui bucatar. Five spices este un condiment chinezesc ce se foloseste in asezonarea tuturor tipurilor de carne friptura de porc, rata cu portocale la cuptor, curcan umplut cu nuci. Orice reteta de peste si fructe de mare poate fi combinata cu usurinta cu acest condiment. Five spices complimenteaza taiteii chinezesti, orezul si legumele la tigaie. Toate preparatele devin un deliciu culinar cu acest condiment! Ingrediente: anason stelat, scortisoara cassia, piper negru, fenicul, cuisoare.