Cartofi la Cuptor 90 g
Stii perioadele alea cand iti propui sa manaci sanatos, fara prajeli? Pentru zilele acelea cand doar ungi cartofii cu putin ulei si ii bagi la cuptor ti am pregatit aceste condimente, ca sa nu simti ca esti la dieta.
Ingrediente: coriandru, chimen, chimion, sare roz Himalaya 30%, condimente naturale.
Primul amestec de condimente preparat cu sare roz de Himalaya ! O crusta crocanta si aromata pentru cartofii la cuptor. Nu aveti nevoie decat de cartofi si ulei de masline. Taiati cartofii cuburi, rondele sau felii mai groase, stropiti-i din belsug cu cateva linguri de ulei de masline, apoi acoperiti-i cu mixul de condimente. Dati-i la cuptorul incins pana se rumenesc, aproximativ o ora la foc mare. Veti obtine cartofi deliciosi, sanatosi ( sarea de himalaya este extraordinar de benefica pentru organism ), care nu sunt prajiti in ulei ci rumeniti in cuptor, crocanti la exterior si moi in interior. Ingrediente : sare roz de himalaya, chimen, seminte de coriandru.