• -20%
Pumpkin Pie 75 g
search
  • Pumpkin Pie 75 g
  • Pumpkin Pie 75 g

Pumpkin Pie 75 g

31,00 lei
24,80 lei Salveaza 20%
Include TVA

Imi aduc si acum aminte de mirosul placintei cu dovleac din copilarie. Umplutura aceea aurie, dulce, cu aroma de scortiosara care se lafaia intre foile de placinta pudrate cu zahar. Acum dovleacului ii sade bine si in alte preparate: in supe, curry-uri, checuri si alte preparate. Si tot acum ai un amestec de condimente care vor ridica aroma si gustul dovleacului la rang de arta!

Ingrediente: scortisoara, ienibahar, nucsoara, zahar brun 30%, condimente naturale.

Cantitate

Prajiturile cu dovleac este un preparat traditional american, insa aroma sa a calatorit peste oceane si a invadat bucatariile lumii. Acest mix de condimente foarte aromat este nelipsit din compozitia preparatelor cu dovleac, si puteti fi sigur ca gustul va fi pe masura! Ingrediente: scortisoara, nucsoara, ghimbir, ienibahar. Reteta Supa Crema de Dovleac O supa cremoasa, aromata, o mancare perfecta pentru o seara rece de noiembrie. Este gata in jumatate de ora, aveti nevoie doar de cateva ingrediente, iar condimentele vor parfuma bucataria dumneavoastra. Ingrediente: 1 ceapa alba medie 1 lingura unt 500 grame dovleac crud, curatat de coaja si taiat cuburi 1 cartof mediu, curatat si taiat cuburi 1 lingura de Condimente pentru Placinta Dovleac 500 ml apa sare si piper dupa gust 500 ml lapte Mod de preparare: 1. Intr-o cratita mare topiti untul, apoi adaugati ceapa tocata. Puneti si dovleacul, cartofii si condimentele. 2. Adaugati apa si lasati sa fiarba 20 de minute, pana cand cartofii si dovleacul sunt moi. 3. Sararti si piperati dupa gust. 4. Adaugati laptele cald si pasati supa fie in blender, fie cu mixerul de mana. 5. Serviti supa calda, cu o lingurita de smantana acra deasupra (optional). 6. Cand o serviti in boluri, puteti finisa adaugand crutoane, patrunjel verde, parmezan ras, un strop de ulei de masline sau o crenguta de rozmarin.   Reteta Chec Aromat cu Dovleac Un chec parfumat, cu o frumoasa culoare aurie-aramie, cu o consistenta umeda si un gust absolut delicios. Ingrediente: 400 g faina 350 g zahar 200 ml ulei de floarea soarelui 1 lingurita bicarbonat 4 oua 100 g miez de nuca (optional) 500 g piure de dovleac (dovleacul crud si curatat fie se coace in cuptor, fie se fierbe pana se inmoaie) 1 lingura Condimente pentru Placinta Dovleac Mod de preparare: 1. Incalziti cuptorul la 170 de grade (foc mediu). 2. Intr-un bol amestecati faina, bicarbonatul si mirodeniile. 3. In alt bol amestecati oule, zaharul, uleiul si piureul de dovleac. 5. Amestecati cele doua compozitii, fara sa bateti sau sa frecati mult, doar cat sa se combine. 6. Puteti adauga in compozitie, optional, urmatoarele ingrediente: miez de nuca, stafide, fructe confiate, ciocolata amaruie taiata in cubulete mici. 6. Ungeti 2 tavi de chec cu unt si tapetati-le cu hartie de copt pe fund. 7. Puneti compozitia in tavi si presarati miezul de nuca pe deasupra. Dati la cuptor aproximativ 60-70 de minute. Faceti testul cu scobitoarea. 8. Lasati checurile in tava 10 minute sa se racoreasca, apoi scoateti-le si lasati-le sa se raceasca complet. 9. Finisati cu zahar pudra. Reteta Placinta Rulata cu Dovleac Placinta cu dovleac este deliciul destinat zilelor de toamna. Va oferim o reteta simpla, cu minim de ingrediente, dar cu o aroma deosebita, datorata condimentelor proaspat macinate. Ingrediente: 1 kg dovleac ras 100 g unt 125 g zahar 400 g foi de placinta congelate 100 g unt pentru uns 1 lingura Condimente pentru Placinta Dovleac Mod de preparare: 1. Dovleacul ras se trage la tigaie impreuna cu 100 g unt, zaharul si mirodeniile, aproximativ 15 minute, apoi se lasa la racit. 2. Restul de unt se topeste 20 secunde la microunde. 3. Luati o foaie de placinta, ungeti-o cu unt topit, apoi puneti alta foaie peste, si tot asa. Aveti nevoie de trei foi de placinta asezate una peste alta si unse cu unt. 4. Puneti jumatate din compozitia de dovleac peste foile de placinta si rulati. Continuati cu restul de foi si de umplutura. 5. Asezati rulourile de placinta in tava, ungeti-le cu unt  si coaceti  la 180 de grade timp de 30 de minute. 6. Lasati sa se raceasca si pudrati cu zahar vanilat.

M 71
93 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.