

Mix-ul Berbere va aduce in mancarea ta arome africane cu influente arabesti. Da, cam asta se intampla cu condimentele. Vin din toata lumea si se amesteca impreuna. Iar din aceasta uniune reiese ceva ce schimba pentru totdeauna gustul mancarii, asa cum il stiai. Mix-ul Berbere va schimba friptura ta de miel sau vita, puiul, dar si orezul sau cartofii la cuptor.
Ingrediente: coriandru, ceapa, usturoi, ghimbir, cardamom, sare roz de Himalaya 20%, condimente naturale.
Mix-ul de condimente Berbere este coloana vertebrala a bucatariei Etiopiene. Este nelipsita din bucataria africana, fiind folosit drept marinata pentru carne, dar si pentru a asezona fripturi, tocanite, orice fel de legume, linte, orez. Datorita aromei sale deosebite, Berbere este folosit si in bucataria occidentala, la fel ca si Ras El Hanout, pentru a condimenta friptura de pui, miel sau vita, orezul, cartofii la cuptor, sosuri sau tagine. Poate fi transformat in pasta pentru marinata, adaugand apa si ulei.
Ingrediente: fenugreek, chilli pudra, ghimbir, cardamom, coriandru, nucsoara, usturoi pudra, cuisoare, scortisoara, ienibahar, sare de mare.