- -20%

Imi plac inceputurile culinare, ma entuziasmez grozav cand gust ceva nou. Vreau sa stiu ce este, de unde provine, cine l-a facut, cine l-a mai gustat? Adobo reprezinta un inceput pentru orice friptura. Adobo e simplu si fara riscuri, dar vine la pachet cu o culoare aurie de la turmeric, cu un gust fresh de la coaja de portocala, are ceapa si usturoi si oregano si este deajuns sa il presar pe o pulpa de pui sau pe un steak si sa ma gandesc la un nou inceput in Caraibe. Da, in Caraibe, de unde provine Adobo!
Ingrediente: ceapa, usturoi, piper negru, oregano, coaja de portocala, turmeric, sare roz Himalaya 30%.
Adobo este un amestec de condimente specific bucatariei caraibiene si spaniole. Este un condiment pentru asezonat si este potrivit pentru orice tip de carne sau peste. "Adobo" inseamna "a marina", deci puteti folosi condimentul adobo ca o marinata: amestecati o lingura de condiment cu 2-3 linguri ulei de masline si ungeti carnea cu aceasta marinata, inainte de a o prepara. Acest condiment este perfect echilibrat, iar coaja de portocala ii ofera o aroma proaspata de citrice. Ingrediente: ceapa, usturoi, piper negru, oregano, coaja de portocala, sare de mare. Reteta Pui Adobo in stil filipinez Doar cateva ingrediente si un timp minim de preparare, pentru un pui delicios, suculent, cu un gust exotic, potrivit pentru o cina rapida sau un pranz usor.
Reteta Cotlet de porc Adobo Acest cotlet de porc este perfect pentru prepararea unor sandwich-uri gustoase si sanatoase. Uitati de salam si parizer, pur si simplu asezonati o bucata de cotlet de porc, puneti-o la cuptor, si veti obtine o carne delicioasa si suculenta.
Reteta Salata de cartofi Adobo In locul clasicei salate "orientale" de cartofi puteti incerca aceasta salata satioasa, cu un gust inedit si proaspat, foarte usor de preparat.